TEAM SUSHI BLOGGAR !

Simrishamn 2012Fiske

Posted by Bengt-Åke Andersson Fri, May 18, 2012 08:49:17

Helt otroligt lyckad resa till Simrishamn även i år. På 5 fiskedagar ( korta ) fick vi inte mindre än 27 laxar. 15 st av dessa var över 10 kg, den största var på 14 kg. Vi återutsatte flera fiskar, bland annat en "vandrare" runt 12,5 kg. Inte nog med att vi hade kanonfiske, vädergudarna var med oss också : )

Simrishamn V 19Fiske

Posted by Bengt-Åke Andersson Tue, May 17, 2011 05:53:09

Blog imageResans två största laxar för vår del blev dessa på 11,2 resp 10,4 kgBlog imageBlog imageBlog image

Fiskerapport från Jonas!Fiske

Posted by Bengt-Åke Andersson Mon, May 02, 2011 12:06:22

Blog imageHej Bengan,

var ute på årets först VJ tur i lördags. Har blivit klart färre pass nu när man blivit pappa men då gäller det ju att man får valuta för tiden. Tur att man kan lita på Vectra Vertikal ;-) Testade både gummi och Vectra Vertical agnad med löja och kan påstå att det högg bäst som vanligt på Vectra Vertical. Toppade idag med en fisk på dryga 4 kg.

Ha det bra!

Hälsningar

Jonas

Snart även helt i chromefärgadFiske

Posted by Bengt-Åke Andersson Wed, April 27, 2011 12:30:56

Blog imageVectra Vertical kommer inom snar framtid även att finnas i ursprungsfärgen chrome.

Nyheter !Fiske

Posted by Bengt-Åke Andersson Fri, April 08, 2011 13:07:58

Blog imageÅrets nyheter är en ny storlek/vikt 35g
och även en helt ny färgkombination vi kallar för "grodan" som är Glow/neongreen.

35 grammaren är framtaget speciellt till dem som ägnar sig åt "prickfiske" i frivattnet för att komma ner till fisken så snabbt som möjligt. Men tanken var även att den skulle kunna användas vid lite djupare fiske t.e.x Vertikalfisket efter Vätternrödingen eller vid VJ fisket från drivande båt eller blåsiga dagar.

Den nya färgen Glow/Neon green är riktigt läcker och har efter provfiske visat sig fungera mycket bra både vid gösfisket & fisket efter torsk. Troligen är även denna färgkombination en höjdare till rödingfisket också, men det hann vi tyvärr aldrig testa ifjol.

Snart ute i butik !

Israpport med fångster på Vectra VerticalFiske

Posted by Bengt-Åke Andersson Mon, February 21, 2011 16:22:07

Blog image"Dom fungerar alldeles utmärkt från isen. Vi diskuterade det igår. De gösekon vi sett på ekolodet har "smällt på " till så gott som 100%.. VJ-fiske är ett spännande komplement till ismetet när ismetespöna är satta."

Dan Olofsson & Martin rapporterar om fint fint fiske på Vectra Vertical även från isen.

Blog image

Rapport om superfiske på eran VECTRA VERTICAL i tufft väder !Fiske

Posted by Bengt-Åke Andersson Wed, November 24, 2010 04:17:04

Blog image23 nov 2010 kl. 21:09 skrev Timo Laaksoharju <lax.kungen@hotmail.com>:

Hej Bengan! Var ute idag på mitt favoritställe i Stockholm på förmodligen årets sista vj pass, det var riktigt hårt väder med friska NO vindar, det var svårt att hålla båten i vinden men desto bättre var fisket... det blev vj rekord på gös (6.1 kg- 85 cm) en prakt fisk, fick dessutom upp ett par gösar till mellan 3.5-2.5 kg

+ ett par fina gäddor och avslutningsvis en lake som naggade på 3kg sträcket, hade vidare ett tiotal kontakter varav ett par var minst i storleken med den stora idag, fiskade givetvis med dina VECTRA VERTICAL agnad med medelstor löja o mört.

Tyvärr hade jag bara mobilkameran med mig så bilderna blev inte dom bästa, skulle du ändå vilja använda materialet till din marknadsföring så är det givetvis ok, återkommer med mera vectra resultat från kommande vj-pass.

Hälsn/ Timo Laaksoharju ( Jonas Berqvist kompis) ,

ps var tvungen o behålla madammen då hon svalt betet djup o blödde kraftigt, vädret var dessutom under nollan med hårda iskalla vindar. ds.

Funkar även från isen !Fiske

Posted by Bengt-Åke Andersson Sat, October 23, 2010 13:20:21

Blog image
Bilden är tagen av fångstmannen själv ( Dan Olofsson ) förra vintern.